close

Despre noi

Va spuneam la inceput ca ExpertOnline are 15 ani vechime in dezvoltarea de website-uri. Ne aducem aminte cu zambetul pe buze de acele vremuri de pionierat in domeniul web designului si suntem incantati de ceea ce a adus viitorul, de evolutia nostra si de ceea ce am realizat fizic.

Putem privi in urma cu satisfactia lucrului bine facut si, totodata, putem privi catre viitor cu increderea ca vom evolua constant, cu pasi mici, dar fermi.

Tot ceea ce am realizat noi in materie de creare site web a fost ca o reflexie a cerintelor care au venit de la clienti, deoarece ei au fost si au ramas oglinda noastra.

In 2013 am pus bazele Proiectului 5Net, site-uri macheta usor de realizat, de personalizat si administrat. Pe baza unui prototip standard s-au putut realiza site-uri, care prin elemente unice de coloristica, design si continut au devenit personale si personalizabile.

Ce a insemnat proiectul 5Net ca si dezvoltare web design?

  • site de prezentare
  • site catalog de produse

 

In 2017 Proiectul 5Net a trebuit sa se alinieze noilor reguli si cerinte din domeniul designului web, ceea ce a dus la realizarea si implementarea Proiectului 9Net, site-uri de prezentare si site-uri catalog de produse cu o grafica noua, responsive pe dispozitiv mobil.

De-a lungul timpului am dezvoltat 6 modele grafice, din care am păstrat ultimele 4 pentru a fi în pas cu ceea ce se cere pe piața.

 

Motto-ul Proiectului 9Net?

Calitate si rapiditate in web design, identitate vizuala garantata!

ExpertOnline continua pe langa acest proiect (si altele care sunt in diferite stadii de dezvoltare si implementare) sa realizeze site-uri custom (la comanda) si magazine online cu nenumarate atribute si functionalitati.

Quick Contact Icon
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.